maanantaina, huhtikuuta 18, 2005

Teetä ja filosofiaa


Neulova Ystävä-projektin merkeissä saapui varsinainen hemmottelupaketti! Ruusuisen kylvyn* ja hiusten hoidon jälkeen viimeistelen hehkeän olemukseni uudella huulipunalla, otan kunnon löhöasennon sohvalla, nautin kupillisen Viisasten teetä ja runsain määrin kuninkaallista suklaata syventyessäni filosofiaan Nalle Puhin opastuksella. Tuhannet kiitokset Terdelle!!!

* No, käytännön syistä (se kylpyamme puuttuu) täytyy ensimmäinen vaihe toteuttaa seuraavalla vierailulla siskon luona.
Posted by Hello

3 Comments:

At 22/4/05 15:41, Blogger Stricker said...

Nam nam, on oikein rentouttavan näköinen paketti! Ja meiltä löytyy muuten kylpyammekin ja jopa tälläkin viikolla siellä jo kerran lilluin :-). Tervetuloa bloggaamaan!

 
At 22/4/05 23:37, Blogger Ninni said...

Jeeeee!
Mahtavaa, että siekii aloit neulebloggariksi!
Ihania lankoja ja ihania töitä olet tehnyt. Kuolaan tässä silmät pullistellen ja kieltä lipoen sekä blogissasi näkyviä herkkuja, että lankaa. Tuo Alfa on munkin ehdottomia suosikkeja ja sitäpä minäkin neulovalle ystävälleni lähetin.;)
Roque-lankakin on ihanan väristä.

 
At 25/4/05 14:15, Blogger katjanid said...

Kiitokset tervetulotoivotuksista! Kävijälaskuri onkin viikon aikana suorastaan vilissyt silmissä ;o) Jatkakaahan kommentointia, minäkin lupaan skarpata omalta osaltani. Ja Ninni, satuin kerrankin uutisten ääreen oikeaan aikaan; tosi hyvä juttu, hienoa!!!

 

Lähetä kommentti

<< Home