sunnuntaina, toukokuuta 01, 2005

Vapunjatkoja

Vapunvietto on täällä otettu rauhallisesti, ei päänsärkyä, ei heikotusta. Perinteisesti munkeilla ja simalla on herkuteltu.

Yöhön meni ennenkuin maltoin Roguen päästää käsistäni. Sain silmukat pääntieltä poimittua ja aloitettua hupun. Nyt onnistuu jo vähän sovitteleminenkin, melko lyhyeltä ja kapealta näyttää... mutta niinhän sen pitikin olla. Harmittaa ettei ehdi tämän kevään käyttöön, nyt ois just sopivat kelit Roguelle.

Alpakkalangasta aloittelin vauvan tossuja, ensin kaksinkertaisella langalla, sitten yksinkertaisella... (ja muutamalla puikkokoolla) ja nyt työ seisoo odottamassa päätöstä jatkosta. Yksinkertaisena tulisi kesää ajatellen mukavan ohuet, mutta tuolla ohjeella liian pienet. Laskenko siis silmukka- ja kerrosmäärät uudelleen vai teenkö alkuperäisen suunnitelman mukaan?! Ystävän laskettu aika lähestyy, että ei tässä kovin pitkään ehtisi miettiä... No, lanka on kuitenkin iiiiihanan pehmeää ja lankakaupan hyllylle jäi monta kaunista väriä odottamaan että tulisin hakemaan uuteen kotiin ;o)