keskiviikkona, toukokuuta 04, 2005

NY-esittely

Neulova Ystäväni Terde asustelee Turussa ja hän on ahkera kuntoilija ja reippailija (josta pitäisikin ottaa mallia...). Neulonnan lisäksi hän harjoittaa muitakin kädentaitoja; ompelee, virkkaa ja huovuttaa, sisustaa ja askartelee monenlaista. Huovutustöistä onkin vilauksia näkynyt blogissa ja näin julkisesti voisinkin vaatia lisää esittelyyn! Kuten neulojapiirissä usein, myös Terdellä tuntuu olevan taipumusta lankojen hamstraukseen. Lankojen lisäksi hän keräilee mm elämän viisauksia, joista saamme blogissakin nauttia.

Terde neuloo mielellään paksuhkoista, helppohoitoisista langoista ja on innokas kokeilemaan uusia tekniikoita ja erilaisia neulepintoja. Liivit, neulepaidat ja pipot ovat suosikkineuleita. Lempivärit ovat syklaami, lila ja musta ja olen huomannut että erityisesti pinkit vaaleanpunaisesta fuksianpunaiseen ovat Terden ehdottomia suosikkeja. Terden puikoilla (jotka mielellään saavat olla Addit) syntyy myös ihan omia luomuksia, useita ohjeita onkin julkaistu neulojien iloksi Ullassa ja Novitan Klubisivuilla.

Projekti on ollut tosi positiivinen kokemus, on ollut kiva vaihtaa ajatuksia toisen neulojan kanssa. Neulovalta Ystävältäni olen saanut monta vinkkiä ja innostusta, mm Terden langanvärjäykset ovat saaneet myös minut kaivamaan lankavarastojani ja selvä visio ätläkän mintunvihreän uudesta vedenvihreästä/-sinisestä olemuksesta on mielessä, toteutus vaan vielä puuttuu.



Viimeisessä lähetyksessä sain Terdeltä syksyksi uudet hienot lapaset ja juuri oikean kokoiset! Lisäksi paketista löytyi herkkusuulle suklaata ja uusi kynsilakka joka pääsi heti käyttöön. Pinjakin sai osansa yllätyksestä, taustalla hymyilevät hauskat hedelmät uudessa askartelupaidassa. Kiitokset Terdelle, oli kiva tutustua, pidetäänhän yhteyttä ainakin blogien kautta!
Posted by Hello