torstaina, toukokuuta 05, 2005

...ja takaaJa kertokaa nyt viisaammat, miten ihmeessä saan hellolla useamman kuvan samaan viestiin???
Posted by Hello

6 Comments:

At 6/5/05 11:00, Blogger Stricker said...

Ai kun on hieno ja jotain tuollaista olen miettinyt jo pitkään! Sitä voisi hyvin käyttää iltaisin kutoessa sängyssä yöpaidan päällä lämmikkeenä. Olet ilmeisesti kehitellyt itse ohjeen? Osaisitko ja haluaisitko jakaa sitä muillekin?

 
At 6/5/05 13:19, Blogger katjanid said...

Kiitos, itse on kehitelty. Käväisi mielessä oikein ohjeen tarjoaminen Ullaan, mutta sitä varten pitäisi varmaan tehdä yksi versio jostain markkinoilla olevasta langasta. En vaan ole yleensä kovin innokas tekemään kahta samanlaista työtä...
Ohje on vielä korvien välissä, mutta jospa se sieltä pian pullahtaisi paperille, tiedä vaikka laittaisin sen sitten tänne blogiini.

 
At 7/5/05 00:27, Blogger KK said...

Kaunis väri, kaunis lämmitin. Kuvat saat samaan viestiin näin: Siirrä ensin kaikki kuvat omiin viesteihinsä ja kopipeistaa sen jälkeen siirrettävien kuvien koodit siihen viestiin johon haluat ne siirtää. Lopuksi deletoi ylimääräiset viestit. Kuulostaa monimutakaiselta, mutta parempaakaan keinoa en ole keksinyt.

 
At 7/5/05 12:52, Blogger Niina said...

KK: hankalan kuuloista todellakin... Mutta kannattaa tehdä näin: kun siirtää niitä kuvia, niin laittaa kommentiksi (caption) tai kommentin jälkeen, kaksi ns. putki-merkkiä, eli || (mun näppiksellä löytyy yhdistelmällä Alt Gr+se näppäin missä on <>), ilman välilyöntiä, ja tämän jälkeen painaa publish. Hellon pitäisi nyt ilmoittaa että kuva on jonossa. Näin jatketaan viimeiseen kuvaan asti, ja viimeisen kuvan kohdalla ei käytetä putkimerkkiä vaan julkaistaan vaan. Näin kaikki kuvat menevät yhteen viestiin.

 
At 7/5/05 22:59, Blogger KK said...

Oppia ikä kaikki. Kiitos neuvosta!

 
At 8/5/05 22:11, Blogger katjanid said...

Kiitokset neuvoista! Eiköhän se nyt onnistu.

 

Lähetä kommentti

<< Home