perjantaina, elokuuta 26, 2005

Talveen varustautuminen jatkuu

Tänään esittelyssä uusi villasukkani itseraidoittuvasta Online Supersockesta, Vihreän Vyyhdin ostoksia keväältä. Tein ensimmäistä kertaa tiimalasikantapäätä ja se onnistuikin yli odotusten Ullan mainioilla ohjeilla. Ja katsokaa miten taidokkaasti rytmitetyt raidat! Ihan tuurilla sattui! Eikä tässä vielä kaikki, uskokaa tai älkää, toista sukkaa pääsen aloittamaan juuri oikeasta raitakohdasta kun katkaisen vain langan ja luon uudet silmukat!!! Eri asia onkin sitten minkälainen kantapää siihen syntyy, en jaksa uskoa että noin hyvin natsaisi.

Sädekavennusta olen ennenkin tykännyt sukissa käyttää, mutta välikerrokset on tullut tehtyä vähän arpomalla. Nyt vilkaisin tästäkin aiheesta Ullan ohjetta ja siellähän olikin tosi hyvä vinkki kerrosten määrään. Katsokaapas te jotka vielä teette muistiinpanoja paperin kulmaan (niin kuin minä ennen) saadaksenne toisen samanlaisen sukankärjen aikaiseksi! Vai onkohan tämä kaikille itsestään selvää, mun vaan tulee joskus tehtyä turhan monimutkaisesti…

Kauhea into olisi aloitella koko ajan uusia töitä, mutta nyt on kyllä jo pakko keskittyä viimeistelyhommiin ja näiden yksinäisten parittomien parittamiseen.

Posted by Picasa

4 Comments:

At 26/8/05 15:21, Anonymous Cairbre said...

Hyvin on onnistuneet sukat! mullakin on kavennukset aina vähän haussa, pitää tutkia Ullan ohjetta. Ja tuota kantapäätä olen myöskin ajatellut jo pitkään toteuttaa...

Hirmu kivat värit!

 
At 26/8/05 15:52, Blogger Siniset Silmukat said...

Minullakin taitaa olla tuota lankaa varastoissa! Sukkasi on aivan ihanat!

 
At 26/8/05 16:25, Blogger Lape said...

Ohhoh onpas tutunnäköistä lankaa... minulla oma on odottanut inspiraatiota... serkkutytöt voisivat jopa innostua???

 
At 27/8/05 15:10, Anonymous vilukissa said...

En yleensä pidä mistään värikkäästä (kyllä tuo on värikäs!), mutta sukka on todella kaunis. Värit sopivat hyvin yhteen ja kuviointikin on viehättävä.

 

Lähetä kommentti

<< Home