tiistaina, elokuuta 30, 2005

Viimeistelyviikot!

Täällä ollaan ehdottomasti mukana Kristelin lanseeraamilla Viimeistelyviikoilla! Satuinpa jopa ottamaan varaslähdön omalta osaltani ja tästä saakin ehdottomasti lisää puhtia, se on sitä synergiaa nääs! (Jee, sainpas tuonkin hienon sanan ujutettua johonkin, voiko sitä edes tässä yhteydessä käyttää?) Ryhdyin jopa kirjaamaan ylös keskeneräisiä neulontaprojektejani, mutta kas kummaa, tilanne ei näytä ollenkaan niin synkältä kuin olen kuvitellut. Viisi tuoreempaa tapausta muistin heti:

* kirjoneulelapaset Louhisaaren villasta – nro 2 kämmenosassa menossa
* raitasukat Supersockesta – kymmenisen senttiä teräosaa jäljellä
* myssy Sandnesin Alfasta – pitäisi päättää puretaanko vai päätelläänkö langat
* Wavy-huivi samaisesta Alfasta – mahdollisesti purkuun, lanka ei taida riittää
* Rose-myssy Tennesseestä – purkuun vai valmiiksi? tais tulla liian pieni...

Sitten taidetaankin mennä jo vanhempiin, pari iäisyysprojektia jotka palautunevat langaksi kun tarvetta ilmenee ja sitten… hmm sittenhän on se yksi kassi jonka olisin mieluummin unohtanut, sisällä ainakin pariton hahtuvalapanen, Fifi-huivin alku ja… en haluakaan muistella enempää, alkoi tulla sellainen fiilis että olen unohtanut jotain muutakin… taidan keskittyä noihin uusimpiin.

Mukana siis ollaan, mutta ei kovin tiukkapipoisesti. Uusien töiden aloitukseen annan itselleni luvan, kunhan nuo ufo:t edistyvät myös. Oikeastaan olisikin jo kova kiire aloitella villatakkia tytölle, kun langan ja mallin saisi päätettyä (ja hankittua, sopivaahan ei tietenkään ole). Villahaalarin tai housujen tarvetta olisi talveksi myös, näitä varten taidan kuitenkin kaivaa äidin neulekoneen naftaliinista ja kokeilla pitkästä aikaa koneneulontaa. Jaa-a, missähän välissä kaiken toteuttaisi, ompelukoneen ääreen pitäisi myös ehtiä. Voisi olla viisasta kokeilla vaikkapa viikon nettitaukoa, kummasti riittäisi aikaa vaikka mihin ;o)