tiistaina, tammikuuta 24, 2006

Ja seuraavaksi...

Eilen kirjastossa käydessä nappasin mukaan viime vuoden viimeisen Modan. Sitä illalla selaillessani huomasin palaavani yhä uudestaan samalle sivulle. Tässäpä saattaisi olla seuraava isompi projektini:



Ei ihan tällä hetkellä minulle tarpeellisin ja käytännöllisin vaatekappale, mutta jokin siinä viehättää. Osa viehätyksestä kyllä selittynee paksulla langalla, tekee mieli tehdä itselle jotain nopeasti valmistuvaa.

Sattuipa sitten niin, kiitos muutamien muiden neulebloggaajien, että yön pimeinä tunteina miehen kuor… nukkuessa mitään aavistamatta, kuului kummallista vingahtelua ja hups vaan, langat jakkuun ovat jo tulossa. Cucumberpatchin alelankoja on tullut jo muutaman kerran käytyä kuolaamassa ja nyt sitten naksahti, Rowan Polarin tiheys lienee tarpeeksi lähellä jakkuohjeen Alfaa joten sitä ostoskoriin. Väriksi ei nyt kyllä sattunut mitään keväisen raikasta ja pirteää, mutta siitä lisää kunhan paketti saapuu. Ja jos ei mitään kuulu, voitte vain arvailla miten pieleen värivalinta sitten sattuikaan.