perjantaina, maaliskuuta 17, 2006

Kahvia ja pullaa!

Eilen selailin vanhoja postauksia ja huomasin että tänään tulee kuluneeksi vuosi blogini perustamisesta! Päivityksiä on tipahdellut säännöllisen epäsäännöllisesti ja välillä aika laiskastikin, mutta on ollut mukava huomata minkälainen yhteenkuuluvaisuuden tunne ja ystävällisyys neuleblogimaailmassa vallitsee ja olla itsekin mukana.

Parin viikon aikana neulerintamalla ei ole ihmeitä tapahtunut, muutama kerros sukkaa ja pätkä mallitilkkua wool-raitapipoa varten tehty. Edelliseen postaukseen viitaten en voi todellakaan ahkeruudellani kehuskella… Vuorokauteen pitäisi ehdottomasti saada muutama tunti lisää.

Viikko sitten virkkasin kuitenkin käteni kipeiksi ja lopputuloksena syntyi uusi kori käsitöilleni. Paksuhkoa trikoomatonkudetta, 10 mm koukku ja SK 1/06 ohje hiukkasen sovellettuna. Ei ole muuten ihan kevyttä hommaa, yhtenä päivänä tein kun ei malttanut lopettaa ja illalla ei meinannut tulla uni silmään kun käsiä särki ja jomotti. Mutta kyllä näitä täytyy tehdä lisää.


Tytär halusi välttämättä mukaan kuvaan ;o)

Edit: Vuosipäivän kunniaksi päätti Bloggerkin ryppyillä eikä meinannut näyttää tekstiä ollenkaan. Ja mies on näköjään viimeksi laittanut matot lattialle kun näkyy olevan nurinpäin... pieni ero, mutta kuitenkin.

8 Comments:

At 17/3/06 10:49, Blogger Riikka said...

Onnea 1-vuotiaalle blogille.

Hieno tuo kori, viitsisköhän itsellekin tehdä tai vaikka lahjaks jollekin ???

 
At 17/3/06 11:15, Blogger Tuazophia said...

Onnea 1-vuotiaalle! :)

 
At 17/3/06 20:40, Blogger Carita said...

Onnittelut 1-vuotiaalle !

 
At 17/3/06 22:23, Blogger Katja said...

Synttärionnittelut taaperoikään ehtineelle blogille!

Nuo lisätunnit vuorokauteen kelpaisivat minullekin. Tai vaihtoehtoisesti pienempi unen tarve. Olisikin ihanaa neuloa yöllä lasten nukkuessa ilman, että seuraavana päivänä väsyttäisi.

 
At 18/3/06 23:02, Blogger Raisa said...

Onnittelut 1-vuotiaalle täältäkin suunnalta!

 
At 23/3/06 07:38, Blogger alisanmamma said...

Onnea 1-vuotiaalle:)

 
At 24/3/06 15:02, Anonymous Anne said...

Hieno kori, piti käydä itsekin ostamassa trikookudetta. Kori onkin jo valmistumassa. Teitkö tuon Suuri Käsityölehden ohjeella vai omasta päästä? Paljonko on pohjan halkaisija?

 
At 25/3/06 22:27, Blogger katjanid said...

Kiitos onnitteluista!

Anne: SK:n ohjeella, mutta vähemmän kerroksia (paksumpi kude + isompi koukku...) halkaisija n. 28 cm. Alareunaan virkkasin jälkikäteen kierroksen piilosilmukoita, tuli vähän ryhdikkäämpi.

 

Lähetä kommentti

<< Home