lauantaina, maaliskuuta 04, 2006

Palautumista

Olympiaurakan jälkeen ei neulomukset ole kovin reippaasti edistyneet, joten esittelen sitten jotain muuta. Muutama viikko sitten sain viimein ommeltua kauan ja hartaasti suunnittelemani puikkokotelon. Hermostuin lopullisesti koriini jossa majailivat suloisessa solmukasassa lankanöttöset, pyöröpuikot, sukkapuikot, virkkuukoukut ja kaikki muu joka vain oli pitänyt käsistä johonkin laskea. Sukkapuikoille ja koukuille oli kyllä ennestäänkin säilytysputki, mutta ne oli niin mukava asettaa muka sievässä nipussa korin reunalle pystyyn ja kuvitella että samankokoiset muka pysyisivätkin yhdessä. Toiveajattelua.Puikkokotelooni mahtuvat tilapäismajoitukseen toistaiseksi myös virkkuukoukut, mutta ne saavat etsiä uuden kodin jos ja kun puikkokokoelmani kasvaa. Tyhjien lokeroiden puikot ovat tällä hetkellä töissä kiinni.Tässä puikkokoteloni suljettuna ja eilen saamani ihanan väriset tulppaanit. Postissa saapui myös Team Finlandin arvontapalkinto, josta ajattelin tänään jotain kokeilla kokata.

Kumma juttu muuten, miten vaikeaa on tarttua tauolla olleeseen työhön. Villatakistani puuttuu yksi hiha ja haluaisin sen pian valmiiksi, mutta silti olen muutaman päivän vain siirrellyt lankakerää ja puikkoja paikasta toiseen onnistumatta edes silmukoita luomaan. Ja tiedän kyllä, että se etenisi nopeasti ja mukavasti kun saisin itseni tarttumaan toimeen. Ehkä mun nyt sitten täytyy, että pääsen äkkiä esittelemään valmista työtä ja muka reippauttani….

2 Comments:

At 4/3/06 21:16, Blogger eusu said...

Itse olen tuollaisen puikoilleni päättänyt tehdä, kunhan jaksan, kerkeen, innostun, ehdin, päätän... Tosi kiva kangas sinulla tuohon löytynyt!!!

 
At 7/3/06 14:25, Anonymous Anonyymi said...

Nätti puikkokotelo! Ja tuo on kyllä aivan totta, mitä keskeneräisistä töistä sanoit - jos työ jää viikoksikin tauolle, on siihen tarttuminen jo hankalaa. Puhumattakaan, että se olisi pari kuukautta jäähyllä, sitten jatkaminen onkin jo liki mahdotonta... :-/

-Maria

 

Lähetä kommentti

<< Home