perjantaina, tammikuuta 27, 2006

Ihanaa, lisää lankaa!

Pitihän se testata itsekin Cucumberpatchin nopeus. Maanantain ja tiistain välisenä yönä tein tilauksen ja torstaina oli langat postilaatikossa.

Rowan Polarin ruskea sävy vastasi toiveitani, ihanaa suklaanruskeaa, toisin kuin nettikaupan värimallissa, joka oli aika harmahtava. Rowanin ohjekuvissa taas kyseinen väri näytti todella punaiselta, luotin keskiarvoon ja tällä kertaa onnisti. Paketista löytyi extrana myös oikealla näkyvä kerä harmaata Polaria, liekö eksynyt mukaan vahingossa vai lahjana, en tiedä, mutta se voisi muotoutua vaikka pipoksi.

Samaan postimaksuun mahtui vielä muutama kerä Jaegerin Luxury Tweediä, vähän niin kuin värimalleiksi, jos vaikka tilaisi enemmänkin. Tai sitten niistä tulee raidallinen tai kuviollinen lasten villatakki tai jotain.


Vähän liikaa harmahtavalta taitaa nuo ruskeat näyttää tässäkin.

Luulen, että Lankahamsterit ja Neuleolympialaiset jää tällä kertaa väliin. En taida malttaa olla aloittamatta edellisen postauksen neuletakkia viikonloppuna, mallitilkku on jo tehty. Ja toisaalta, heti paketin avattuani alkoi päässä soida: ”näitä täytyy saada lisää, lisää, lisää…”.

Tarvetta hamsteroinnin jarruttamiseen taitaisi siis olla ja neuletakki olisi varmaankin sopiva haaste olympialaisiin. Malttaisinkohan pitää näppini irti visasta, keskittyä loppukuun vaikkapa keskeneräisiin ja aloitella helmikuun alusta puhtaalta pöydältä, no harkitaan nyt vielä.

4 Comments:

At 27/1/06 16:17, Blogger tikru said...

Osallistu olympialaisiin päättelykisaan..Mahdollisimman monta työtä loppuun?

Onneks se mun kortti ei toimi netissä :) nuo langat on ihania

 
At 29/1/06 17:03, Blogger eusu said...

Kauniita lankoja...

Yritin tässä myös saada sinulta ohjeita ja vinkkejä tuohon lankojen värjäykseen. Vau, täytyy kyllä sanoa. Mielestäni toi on tosi nätti nyt, kun laitoit sen punaisen värin!

Laitoin muuten sinulle haasteen "pukeutumis-meemiin":)

 
At 29/1/06 20:42, Blogger Sari said...

Eikö olekin uskomattoman nopeaa toimintaa tuolla Cucumberpatchilla!

 
At 1/2/06 20:45, Blogger Annika said...

Minulla kanssa Visa taasen vingahti tuonne Cucumberpatchin suuntaan pari päivää sitten. Ihan loistava kauppa, mutta lankojen väreistä ei kyllä saa oikeaa käsitystä sivuston kuvista. Tietty yllätysmomentti aina kun paketti saapuu :)

 

Lähetä kommentti

<< Home