tiistaina, kesäkuuta 27, 2006

Olisko kaksi kuukautta sopiva päivitysväli ;o) Täällä sitä vielä ollaan vaikkei mitään kuulu eikä näy. Neulerintamalla on ollut rauhallisempaa, sen sijaan kiireisenä on jo jonkin aikaa pitänyt toinen projekti. Tässä kesäistä taivasta vasten kuvattuna.Juu-u, tekemistä oman talon parissa tulee riittämään vielä pitkään, joten päivitystahtiin tuskin on odotettavissa ainakaan tihennystä. No, haaveilen jo siitä kuinka ensi talvena saan kaivautua sohvan nurkkaan katselemaan takkatulen loimua ja neulomaan kaikessa rauhassa. Eiköhän sekin hetki vielä tule, vaikka vähän harvoilta näyttää seinät tässä vaiheessa...Taannoin toukokuisella Helsingin reissulla poikkesin myös vierailemassa Kampin neuletapaamisessa (hei vaan!), mukana ollut tytär tosin vei aika lahjakkaasti keskittymiseni neuleiden sijaan. Muutaman lankakaupankin ehdin kiertämään, mutta itsehillintä piti ja selvisin ilman ostoksia (joka kyllä jälkikäteen vähän harmitti). Matkatyönä mukana olleet unisukat Lanettista ovat sentään valmistuneet ja juhannusreissulla sain apinoitua muita bloggaajia ja testasin Roosan ohjetta pieneen päähuiviin tyttärelle. Huivi odottelee vielä pingotusta, mutta se on tehnyt kummallisen katoamistempun kotiintulon jälkeen. Pitäis varmaan siivota.

3 Comments:

At 28/6/06 08:01, Blogger Tikrun mami said...

Tsemppiä rakentamiseen! Sen urakan rinnalla ei tosiaan paljoa ehdi neulomista ajatella. Mutta kyllä se päivä vielä tulee, että ehtii istumaan siellä sohvannurkassa neulomassakin.

Oma urakka antaa myöten jo neulomiselle :-), piha enää laittamatta, joskin täysin alkutekijöissään.

 
At 28/6/06 10:59, Blogger TiinaV said...

Meillä laitettiin viime vuonna tähän aikaan aluskatetta. Vielä on piha ja yläkerta kesken. Mutta enää ei paineta täyttä höyryä, koska alakerrassa tila riittää. Tsemppiä projektiin ja muista etsiä aikaa myös neulomiselle!

 
At 4/7/06 10:09, Blogger eusu said...

Voi Vau! Tsemppiä teille tuohon projektiin!! Meillä se on takana :) - tai no... ainahan se tuottaa työtä, ei kai koskaan niin valmista, että vois valmiiksi sanoa... Eka laittaa kuntoon rästejä, sitten pihaa, sitten jonkun tekemättömän jutskan, sitten muuttaa jonkun, sitten aloitetaankin korjailut ja kunnostelut (Me ollaan vielä noissa "tekemättä jätetyissä")

 

Lähetä kommentti

<< Home