torstaina, marraskuuta 24, 2005

Hupsistakeikkaa

Laskuri vaan rullaa, vaikkei bloginpitäjä saa edes päivitettyä. Laitappas nyt 10 000:s kävijä viestiä kommenttilootaan niin keksin jotain kivaa lahjusta.

On tainnut neuleblogien suosio viimeaikoina kasvaa reippaasti, onhan tuota julkisuuttakin tullut monella suunnalla. Vähän alkaa jopa tuntua, että haluanko ihan _näin_ julkisesti tuotoksiani sittenkään esitellä, vaikka sen nimimerkin suojissa teenkin. Mutta entäs jos naapurikin mut tunnistaa... Jos siellä joku ihan livenä tuttu sattuu lueskelemaan niin laitahan kommenttia ;0)

Lauantaina matkasin minäkin Tampereelle Kädentaitomessuille. Johannan bongasin ja olisin käynyt moikkaamassa, mutta Helmimeren osastolla oli sen verran säpinää etten sitten häirinnyt ostavia asiakkaita. Ninnin kanssa taisin myös vaihtaa muutaman sanan, mutta sen tajusin vasta jälkikäteen. Lankaostoksissa pääsin vähällä, tai no miten sen nyt ottaa, vähän reilu kilo lähti mukaan. Esittelen ostoksiani kunhan saan kuvattua.

Jospa tässä lähipäivinä saisin esiteltyä myös valmiita töitä, jahka saan viimeistelyt viimeisteltyä.

perjantaina, marraskuuta 04, 2005

Tuloksia

Kyllä kai se kuitenkin niin on, että itse nämä päätökset joutuu tekemään. Äänestystulokset näyttävät tällä hetkellä villatakin selkeän johtoaseman, mutta vaihtoehdot ovat lisääntyneet vetoketjuversiolla. Ei helpota asiaa ei...

Vetoketju oli harkinnassa jo aiemminkin, mutta hylkäsin sen koska sopivan ja fiksun näköisen vetskarin löytyminen tuntuu jo etukäteen epätoivoiselta. Sopimattomalla ketjulla saa kyllä helposti pilattua muuten hyvän näköisen vaatteen.

Nyt ryhdyn kuitenkin luomaan silmukoita puikolle, katsotaan paljonko niitä sattuu tulemaan. Todennäköisesti olen eri mieltä siinä vaiheessa kun etukappale on kainaloissa menossa. Tai sitten annan itselleni vielä iltaan asti harkinta-aikaa ja kaivan imurin esiin kaapista, plääh!

torstaina, marraskuuta 03, 2005

Pikaäänestys

Jaahas, takakappale ja hihat ovat valmiina ja etukappaleen neulomisinto päällä. Mutta, mutta… olen kokoajan ollut neuletakkia tekemässä ja nyt alkoi tuntua, että malli voisi näyttää kivemmalta ihan villapaitana. Ja tarkemmin ajateltuna, ei se 2,5 vuotiaalla ehkä kovin epäkäytännöllinenkään olisi, neuleesta tulee kuitenkin sen verran paksu, ettei sitä sisällä pidetä edes avonaisena. Pääntielle tulee 2o 2n joustinta, samaa olin ajatellut mahdolliseen nappilistaan.

Siis, sana on vapaa, kertokaahan mielipiteenne, neuletakki vai villapaita? Äänestysaikaa niin kauan kuin maltan pitää käteni irti puikoista ;o)

Valitan surkeaa kuvaa, pingottelin kappaleet pikaisesti mattoon ja virittelin keinovaloa, että edes palmikot jotenkin erottuu.
Posted by Picasa