torstaina, marraskuuta 24, 2005

Hupsistakeikkaa

Laskuri vaan rullaa, vaikkei bloginpitäjä saa edes päivitettyä. Laitappas nyt 10 000:s kävijä viestiä kommenttilootaan niin keksin jotain kivaa lahjusta.

On tainnut neuleblogien suosio viimeaikoina kasvaa reippaasti, onhan tuota julkisuuttakin tullut monella suunnalla. Vähän alkaa jopa tuntua, että haluanko ihan _näin_ julkisesti tuotoksiani sittenkään esitellä, vaikka sen nimimerkin suojissa teenkin. Mutta entäs jos naapurikin mut tunnistaa... Jos siellä joku ihan livenä tuttu sattuu lueskelemaan niin laitahan kommenttia ;0)

Lauantaina matkasin minäkin Tampereelle Kädentaitomessuille. Johannan bongasin ja olisin käynyt moikkaamassa, mutta Helmimeren osastolla oli sen verran säpinää etten sitten häirinnyt ostavia asiakkaita. Ninnin kanssa taisin myös vaihtaa muutaman sanan, mutta sen tajusin vasta jälkikäteen. Lankaostoksissa pääsin vähällä, tai no miten sen nyt ottaa, vähän reilu kilo lähti mukaan. Esittelen ostoksiani kunhan saan kuvattua.

Jospa tässä lähipäivinä saisin esiteltyä myös valmiita töitä, jahka saan viimeistelyt viimeisteltyä.

3 Comments:

At 25/11/05 08:07, Blogger Henna said...

Jee! Kannatti heti aamusta alkaa käymään blogilistan päivityksiä läpi :D Eli 10 000 näkyy olevan mittarissa.

T:Henna

henna (at) nygards.fi

 
At 26/11/05 22:28, Blogger Ninni said...

Voi hitsi kun olisit tajunnut aikaisemmin, että miun kanssa jutskasit! Olisi ollut niin mukava tavata sen härdellin keskellä sinutkin niin, että olisin tiennyt kuka olet.=)

 
At 30/11/05 20:18, Blogger Henna said...

Laitoin sinulle mailia tulemaan, mutta <3:set kiitokset ihanasta paketista vielä tännekin.

Henna

 

Lähetä kommentti

<< Home