keskiviikkona, lokakuuta 26, 2005

Hepskukkuu

Vieläköhän tänne lukijoita eksyy, on nuo päivitysvälit alkaneet venähtää pitemmän puoleisiksi.

Tyttären neuletakki alkoi eilen taas edistyä. Ensimmäinen hiha joutui miltei valmiina muutamaksi viikoksi mietinnän alle, ja kyllähän ne ajatukset oli siinä ajassa kypsyneet, pikku pätkä purkuun ja uutta tilalle. Tässä syntymässä takakappale.

Olen mukaillut tässä Modan 5/05 palmikkoneuleen ohjetta, muuttanut kuvion pyöreäkärkiseksi Viikinkineuleet-kirjan mukaan, muokannut kavennuksia, silmukkamääriä, no oikeastaan vähän kaikkea. Lankana ihanan tuntuinen Jaegerin Shetland Aran, jonka tilasin Jaennettelta. Aikani pähkäilin kilon paketin tilaamista, kunnes eräänä kauniina päivänä samaa lankaa oli myynnissä muutama irtokerä myös ilman postikuluja, Visa vinkui saman tien.

Lauralta sain mukavaa postia, arpaonni sattui kohdalle ja niinpä sain ihanan BB-myssyn väritoiveeni mukaan violettina, jee! Sen verran kiva pipo onkin, että ohje tuli testattua itsekin. Näitä voisi muutaman vielä pukinkonttiin tekaista, mutta meilläpäin joulu tulla tupsahtaa aina niin nopeasti, että suurin osa ideoista jää mietintäasteelle. Kumma juttu, onko tätä muualla esiintynyt?
Posted by Picasa

5 Comments:

At 26/10/05 16:46, Blogger Meri said...

Oranssi tuo kuvion kauniisti esille ! Ns. viikinkikuviot ovat kolahtaneet siitä asti kun näin ensimmäiset - kenties ovat geeneissä ?

 
At 26/10/05 18:27, Blogger Sari said...

Tosi kaunis neule tulossa!

 
At 26/10/05 19:17, Anonymous JennyF said...

Ihana palmikkoneule!

 
At 27/10/05 11:45, Blogger Tiina said...

Neule on ihana! Joulu tuntuu tännekin tulevan aina niin nopeasti ettei tarpeeksi ehdi juttuja tehdä.

 
At 27/10/05 15:37, Blogger Stricker said...

Joo, aivan ihanan näköinen neule tulossa! Ja kyllä sama vaivaa, ideoita pukinkonttiin olisi vaikka kuinka paljon, mutta niitä joulupukin pikkuapulaisia eli tonttuja ei ole kyllä aiankaan meille eksynyt apuun, jotta saisi pakettiin .-).

 

Lähetä kommentti

<< Home